Alankomaiden kuninkaalliset ilmavoimat

🇫🇮💥⚡️⚡️F-35 ja Hornet lentää samassa osastossa ensimmäistä kertaa lentonäytöksessä Suomessa!⚡️⚡️✈️

⚡️ Hollannin kuninkaalliset ilmavoimat tuo F-35 Lightning II -hävittäjiä paikalle yhteensä kaksi kappaletta maanäyttelyyn. Yksi näistä F-35:stä suorittaa lauantaina myös näyttäviä ohilentoja yhdessä Suomen Ilmavoimien F/A-18 Hornetin kanssa. Tämä historiallinen hetki on ensimmäinen kerta, kun Suomessa nähdään F-35 lentämässä osastona Hornetin kanssa lentonäytöksessä, tarjoten katsojille unohtumattoman elämyksen.

⚡️ Lentonäytöksen johtaja Jyri Mattila iloitsee: ”Tämä on ihan uskomattoman hienoa! Tätä on yritetty vuosia ja nyt se vihdoin viimein onnistuu! Samassa osastossa nähdään Suomen nykyinen ja tuleva hävittäjä.”

⚡️ F-35 Lightning II on maailman edistyksellisin monitoimihävittäjä, joka yhdistää huippuluokan teknologian, nopeuden ja ketteryyden. Tämä viidennen sukupolven hävittäjä on suunniteltu vastaamaan tulevaisuuden ilmasodan haasteisiin, ja sen ominaisuuksiin kuuluvat tutkan välttämiskyky, ylivoimainen sensorifuusio sekä kehittyneet asejärjestelmät.

⚡️ Osta ennakkoliput nyt ja tule näkemään ja kokemaan F-35 lähietäisyydeltä – tämä on tilaisuus, jota et halua jättää väliin! 🔥

Dutch Ministry of Defence